Anadolu Efes ile Pandemi Döneminde Müşteri Odaklılık Eğitimimizi Gerçekleştirdik

Anadolu Efes ile Pandemi Döneminde Müşteri Odaklılık Eğitimimizi Gerçekleştirdik

04/06/2020 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Haziran ayının ilk iki gününde Anadolu Efes MDD ekibi (Market Development Directorate) ile beraberdik. Konumuz ise Pandemi Döneminde Müşteri Odaklılık oldu. Amacımız insan odaklı bir yaklaşımla bu kavrama yeni, düşündürücü, sorgulatıcı, bilimsel ama hızla hayata geçirilebilecek boyutlar katmaktı.

Efes'in ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiğimiz içeriğimizde ilk olarak VUCA Dünyası ve söz konusu konjonktürün insan üzerine etkilerine odaklandık. Bu şekilde, en nihayetinde bir insan olan müşterilerin karar alma mekanizmalarının ve harekete geçiş süreçlerinin nasıl etkilendiğini netleştirdik. Bunları yaparken pek tabii ki nörobilim ve konfor alanı yaklaşımından faydalandık.

Bu anlayışı ve perspektifi oturttuktan sonra, müşterilerimize VUCA ortamında nasıl yaklaşmamız gerektiğini hep beraber tartıştık, hep beraber çalıştık. Çalışmamızın gerçekçi sonuçlar yaratabilmesi için de Anadolu Efes MDD'nin operasyonlarını yürüttüğü Türkiye, Almanya, Belarus, Gürcistan, İran ve Çin gibi ülkelerin kültürlerini de veri bazında işin içine dahil ettik.

10 farklı ülkeden sağlanan katılımla gerçekleştirdiğimiz bu online eğitimimiz oldukça keyifli ve verimli geçti. Pozitif enerjileri, yorumları, soruları ve yüksek interaksiyonları için tüm Anadolu Efes MDD ailesine gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hep beraber, her zaman daha iyiye..

Azor Brand & People Solutions 

Pandemi Dönemine Özel Hizmetlerimiz Hakkında Bilgi Alın

1500 / 0

Adres
AND Kozyatağı Plaza İçerenköy Mahallesi Umut Sokak No:10-12 Ataşehir / İstanbul



*Doldurulması zorunludur