Online Eğitim: Belirsizlik Ortamında İnsan ve Yönetimi

Online Eğitim: Belirsizlik Ortamında İnsan ve Yönetimi

30/04/2020 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Pandemi süreci, insanı anlamadan belirsizlik ortamını yönetebilmenin ne kadar zor olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Bu kapsamda geliştirdiğimiz ve pandemi sürecinin gerçeklerini baz alan Belirsizlik Ortamında İnsan ve Yönetimi başlıklı online eğitimimizi Anadolu Grubu CFO'ları ile iki ayrı oturumda gerçekleştirdik. Amacımız, değerli katılımcılarımızın çalışanlarını daha iyi analiz edebilmelerine ve uzaktan çalışma sürecinde VUCA'nın belirsizliklerini daha iyi yönetebilmelerine destek olabilmekti.

Bu nedenle, eğitim içeriğimizi VUCA Dünyası, nörobilim, hormonlarımız ve konfor alanı psikolojisi temeline oturttuk. Bu şekilde, insanın yüksek belirsizliğe nasıl tepkiler verebildiğini, ne gibi eğilimler gösterebildiğini ve bunların performansı nasıl etkilediğini net şekilde ortaya koyabildik.

Teorik bilgileri takip eden süreçte ise, pandemi döneminde insan yönetiminin hangi strateji üzerine oturtulması gerektiğini netleştirdik: Güven duygusunu güçlendirmek ve konfor alanlarımızı yeniden tesis etmek. Nedenleri ile tartıştığımız ana stratejinin hangi adımlarla hayata geçirebileceğini de hem uzaktan çalışma hem de uzaktan ortak karar alma süreçleri üzerinden ele aldık.

Eğitimimizin son aşamasında ise, Azor olarak ülke genelinde gerçekleştirdiğimiz araştırmalarımızdan aldığımız veriler ışığında post-corona döneminde iş insanlarının ne gibi eğilimler gösterebileceğini paylaştık. 

Online eğitimimizdeki yüksek etkileşimleri ve enerjileri nedeniyle tüm değerli katılımcılarımıza ve güzel yorumları için Anadolu Grubu CFO'su Sn. Onur Çevikel'e yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

Hep beraber, her zaman daha iyiye...

Azor Brand & People Solutions