Türkiye'nin Konfor Alanı Haritası Araştırması 2018

Türkiye'nin Konfor Alanı Haritası Araştırması 2018

30/07/2018 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Merhaba;

Harika bir gün diliyor ve sizi sonuçları Kasım ayında Harvard Business Review Türkiye’de yayımlanacak olan Türkiye’nin ilk ve en kapsamlı “Konfor Alanı” araştırmasına davet ediyoruz! (Araştırma için tıklayabilirsiniz.)

Her insanın birden fazla konfor alanı vardır. Firmalar da insanlardan oluşur. Bu nedenle tüm şirketlerin kendilerine özel konfor alanları vardır. 

Konfor alanı; halihazırda kendimizi aşina hissettiğimiz, her şeyi kontrol edebileceğimiz yanılgısına düştüğümüz ve kendimizi rahat hissettiğimiz psikolojik evreye karşılık gelir. Kendimizi güven içerisinde hissettiğimiz bu alanda mevcut durumu korumaya meyilliyizdir. Bu nedenle gelişim, söz konusu bölgenin her zaman dışındadır. (Detaylar İçin: HBR Türkiye; İş Dünyasının Konfor Alanı)

Azor olarak; yeniliklerin, gelişimin ve başarının konfor alanlarımızın dışında olduğuna inanıyoruz. Daha rekabetçi bir Türkiye ve kendimizi gerçekleştirebileceğimiz bir iş dünyası için her sene Türkiye’nin Konfor Alanı Araştırması’nı düzenliyoruz. Bir kahve molanızda bu anketi doldurmanız ve hatta ilgisini çekebileceğini düşündüğünüz kişilerle paylaşmanız bizler için çok değerli.   

Anket kapsamında kimlik bilgileriniz alınmayacak olup, elde edilen veriler anonim olarak raporlanacaktır. 

Katılımınız için şimdiden çok teşekkür ederiz. (Araştırma için tıklayabilirsiniz.)

 

Sevgi & Saygıyla;

Emre Başkan

Kurucu