Global HR Summit 2024'te DEI Konuştuk

Global HR Summit 2024'te DEI Konuştuk

07/06/2024 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Ülkemizin önde gelen küresel zirvelerinden Global HR Summit 2024 5-6 Haziran tarihlerinde Raffles İstanbul'da gerçekleşti. Birbirinden değerli isimlerin katıldığı zirve, her sene olduğu gibi hem insan kaynakları alanındaki gelişmeleri hem fikir önderlerini hem de iyi uygulamaları takip edebilmek için güzel bir zemin yarattı.

İş dünyasının merakla takip ettiği bu buluşmadaki bir oturumu kurucumuz Emre Başkan modere etti. Emre Başkan, "DEI'de İyi Niyet Yeterli Mi?" sorusu üzerine kurgulanan bu oturumda, samimi, yani söylem ve eylem birliği olan uygulamaların önemini vurgulayarak konukları Boyner Grup CHRO'su Sayın Seda Kayrak Kızıltan'a ve Aras Kargo İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sayın Selda Özacar'a sorularını yöneltti. Sohbet boyunca bu güzide kurumların iyi uygulamaları ve yarattıkları değer üzerinde duruldu. Ayrıca, DEI'nin toplumsal bir dava olduğunun altı çizilerek bu alandaki iş birliklerinin ne denli önemli olduğunun altı çizildi.

Bu etkili zirvede emeği geçen herkese gönülden teşekkürlerimizi sunuyor, nicelerinde tekrar beraber olabilmeyi diliyoruz.

Saygılarımızla;

Azor Brand & People Solutions