Azor'a Hoş Geldiniz!

Azor'a Hoş Geldiniz!

28/12/2014 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Konfor alanınızın dışına hoş geldiniz!

Her insan doğduğunda bir güven ve düzen çemberinde yaşamaya başlıyor. Bu çemberde her şey sistematik; riskler tanımlanmış ve olabildiğince öngörülebilir durumda. Amaç riskleri minimize etmek… Bu açıdan baktığımızda bahsi geçen sistemin faydalarının olduğunu söyleyebiliriz. Diğer yandan, insan bu güven çemberine alıştıkça, oradan çıkmanın daha da zorlaştığını kabul etmemiz gerekiyor.

Azor olarak konfor alanımızın dışındaki değerlere inanıyoruz.

Biz bu sisteme “konfor alanı” diyoruz. Konfor alanı aslında birçoğumuzun hayatında olan bir gerçek. Hiçbirimiz bu alanda yalnız değiliz ve etrafımızdaki herkes aynı ya da benzer çemberlerin içinde yaşıyor. Tahmin edersiniz ki, böyle bir ortamda farklılaşmak zorlaşıyor. Bugünlerde iş dünyasındaki tüm başarı hikayeleri konfor alanlarının dışına çıkmayı başarmış firmalara ya da insanlara dayanıyor. İşte bu nedenle, Azor olarak konfor alanımızın dışındaki değerlere inanıyoruz. (Link: Konfor Alanı Nedir?)

Yaptığımız her işin merkezine insanı koyuyoruz. Nedenini Simon Sinek çok güzel şekilde açıklıyor: "Müşterilerinizin hepsi insan. Çalışanlarınızın tümü insan. Eğer, insanı doğru anlayamazsanız, işinizi de doğru anlayamazsınız." Projelerimizin temas edeceği insanları yakından inceliyoruz. Bunu yaparken nörobilim ve psikoloji alanlarından faydalanıyoruz.

Hayata geçireceğimiz her işte, doğru zemini oluşturduktan sonra proje kapsamına göre yönetim, marka, pazarlama, iletişim ve insan kaynakları tekniklerini kullanıyoruz. Bu şekilde iş ortaklarımızı güven içinde konfor alanlarının dışına çıkarıyor, yepyeni değerlerle buluşmalarını sağlıyoruz.

"İnsanı” sadece işlerimizin değil, aynı zamanda Azor değerlerinin de temeline oturtuyoruz. İnsana değer veriyor ve sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyoruz. Bu nedenle her yıl kazancımızın %5'ni tabiata (TEMA) ve eğitime (TEGV) bağışlıyoruz. (Link: Azor - Hakkımızda - Sosyal Sorumluluk)

Sizi konfor alanınızın dışına davet ediyoruz!

Azor olarak meraklı, araştırmayı seven ve dinamik bir ekibiz. Verdiğimiz tüm hizmetlerde terzi usulü çalışıyoruz. Sadece firmanızın özelliklerine göre değil, bütçenize de uygun projeler üretiyoruz. Ve sizleri konfor alanınızın dışına davet ediyoruz! 

 

Sevgi ve Saygıyla, 

EMRE BAŞKAN

AZOR BRAND & PEOPLE SOLUTIONS

KURUCU