Alcon Vision Care Liderleri ile VUCA Dünyası'nda Takımdaşlık Hakkında Konuştuk

Alcon Vision Care Liderleri ile VUCA Dünyası'nda Takımdaşlık Hakkında Konuştuk

19/12/2019 | Azor Brand & People Solutions
Tahmini Okunma Süresi: | Kelime

Kurucumuz Emre Başkan, Alcon Türkiye Vision Care liderlerinin gerçekleştirdiği 2020 toplantısına keynote konuşmacı olarak katılım sağladı. İnteraktif şekilde geçen konuşmada, VUCA Dünyası gerçekleri dahilinde takımdaşlığa farklı bir perspektif sunuldu.

Başkan, konuşmasının ilk kısmında insanı mercek altına aldı ve nörobilim, konfor alanı psikolojisi gibi konu başlıklarının takımdaşlıkla ilişkisini sundu. Bunlara ek olarak, insanı harekete geçiren hormonlara da değindi ve konunun tam anlamıyla insan odağında tartışılması için özgün bir çerçeve çizdi. Bu kadar değişken bir ortamda takımın güven duygusu üzerine inşa edilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan, bu yolda nelere dikkat edilmesi gerektiğini paylaştı. Son olarak, Alcon liderlerinin yüksek katılımıyla bu yaklaşımın ve yöntemin iş hayatına nasıl uyarlanabileceği örnekler üzerinden tartışıldı.

Tüm Alcon Türkiye Vision Care liderlerine yüksek enerjileri ve ilgileri için teşekkür ediyor, 2020 yılının hayallerinin ötesine geçen güzellikte olmasını diliyoruz.

Azor Brand & People Solutions